Nye forsyninger

Jeg fikk en hyggelig telefon fra en gartner på en gravlund som hadde tatt ned store bjørketrær. Jeg kunne ikke motstå fristelsen. Jeg fikk hjelp til å laste det in, men for å få de ut var jeg alene. Men man er aldri alene hvis man har rett utstyr.

Påskemarked

Igår og idag stillte jeg ut på påskemarked hos Lørenskog Husflidslag og dreide for publikum. Jeg begrenset utstillingen til enklere ting siden hovedformålet egentlig var å vise tredreiing og å reklamere for kursene. Det var mange innom og beundret tingene, og det var mange som jeg håper får interessen for dreiing og dukker opp igjen på kursene.

Dekorkurset er vel gjennomført

5 engasjerte og meget dyktige elever øvde seg på mange forskjellige dekormetoder – og produserte fine resultater – selv om alle understreket at læringen var det viktigste med kurset. Kurset ga en innføring i form, farge, struktur og overflate og alle fikk velge sine prosjekter – og de ble fine alle sammen.

Velkommen

Velkommen til min blogg. I denne vil jeg framover publisere aktuelle meldinger som kurs, utstillinger, markeder og det ene eller andre innblikk i hva jeg driver med.

De siste dagene har jeg jobbet intenst med å få hjemmesiden min oppdatert og jeg håper du setter pris på det.