Kurs i høst

hos Lørenskog Husflidslag

Tredreiing trinn 2

er et kurs for deg som har tatt et trinn1 kurs (nybegynner) og ønsker en oppfriskning eller for deg som har dreid litt før på egenhånd men ikke er kommet riktig i gang.

Kurset holdes på Lørenskog, Skårer gård på fredag 13.September kl 18-21 , lørdag 14. og søndag 15.9. kl 10-16. Du finner flere detaljer og melder deg på hos Lørenskog Husflidslag
https://www.lorenskog-husflidslag.no/kurs-hoesten-2019.aspx

Dekorteknikker på boller og fat

er et kurs for deg som er øvd tredreier som ønsker inspirasjon og veiledning i dekorering av dine boller og fat.

Kurset holdes hos Lørenskog Husflidslag på Lørenskog, Skårer gård på fredag 18. Oktober kl 18-21 , lørdag 19. og søndag 20.10. kl 10-16. Du finner flere detaljer og melder deg på hos Lørenskog Husflidslag
https://www.lorenskog-husflidslag.no/kurs-hoesten-2019.aspx

hos Ås Husflidslag

Tredreiing – dekor på boller og fat

DETTE KURSET ER FULLTEGNET

Hvis du ønsker å ta kontakt, se
http://www.husflid.no/lokal_og_fylkeslag/akershus/lokallag/aas_husflidslag/lokale_kurs

Nye forsyninger

Jeg fikk en hyggelig telefon fra en gartner på en gravlund som hadde tatt ned store bjørketrær. Jeg kunne ikke motstå fristelsen. Jeg fikk hjelp til å laste det in, men for å få de ut var jeg alene. Men man er aldri alene hvis man har rett utstyr.

Påskemarked

Igår og idag stillte jeg ut på påskemarked hos Lørenskog Husflidslag og dreide for publikum. Jeg begrenset utstillingen til enklere ting siden hovedformålet egentlig var å vise tredreiing og å reklamere for kursene. Det var mange innom og beundret tingene, og det var mange som jeg håper får interessen for dreiing og dukker opp igjen på kursene.

Dekorkurset er vel gjennomført

5 engasjerte og meget dyktige elever øvde seg på mange forskjellige dekormetoder – og produserte fine resultater – selv om alle understreket at læringen var det viktigste med kurset. Kurset ga en innføring i form, farge, struktur og overflate og alle fikk velge sine prosjekter – og de ble fine alle sammen.

Velkommen

Velkommen til min blogg. I denne vil jeg framover publisere aktuelle meldinger som kurs, utstillinger, markeder og det ene eller andre innblikk i hva jeg driver med.

De siste dagene har jeg jobbet intenst med å få hjemmesiden min oppdatert og jeg håper du setter pris på det.